« Yaesu FT8000R Design FailureLactagen Works! -- a solution for lactose intolerance »

I got another pair!

08/04/08

  12:15:42 pm, by The Dreamer   , 146 words  
Categories: Time Warner/Cox Cable, TiVo HD / Premiere / Elite

I got another pair!

As in Cablecards from Cox. :>>

This time around things went much better, despite a small hiccup during the process.

This time the installer seemed to know his way around a TiVo. He put the first card in by itself first (instead of popping both in right away....) That card eventually paired up and all seemed good.

He then put the second card in. That card seemed to have issues though. It wasn't giving any channels. He went back to the office to get another card. That card worked. He then went through the whole long "Repeat Guided Setup"....and I did a quick thumb through the HD channels....checked the high HD channels, and they were there. Swapped tuners to make sure both could see them.

All seems to be good. Now to push it to get guide data and give me the Olympics TiVo Guide....

No feedback yet

Now instead of subjecting some poor random forum to a long rambling thought, I will try to consolidate those things into this blog where they can be more easily ignored profess to be collected thoughts from my mind.

Latest Poopli Updaters -- http://lkc.me/poop

bloglovin

There are 19 years 6 months 25 days 3 hours 5 minutes and 42 seconds until the end of time.
And, it has been 5 years 6 months 2 days 10 hours 57 minutes and 14 seconds since The Doctor saved us all from the end of the World!

Search

June 2018
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Google

Linkblog

  XML Feeds

Who's Online?

  • Guest Users: 2
This seal is issued to lawrencechen.net by StopTheHacker Inc.
blog tool

hosted by
Green Web Hosting! This site hosted by DreamHost.

monitored by
Monitored by eXternalTest
SiteUptime Web Site Monitoring Service
website uptime