Categories: "Computer" or "Android" or "Chromebook" or "Hardware" or "Printers" or "Scanner" or "Storage" or "iPad Air 2" or "Networking" or "WiFi" or "Operating Systems" or "FreeBSD" or "Other Linux" or "Ubuntu" or "Windows" or "Software" or "b2evolution" or "BOINC" or "CFEngine" or "Quicken/TurboTax" or "Virtualization" or "VirtualBox"

Pages: 1 ... 4 5 6 7 9 11 12 13 14 ... 58

07/24/11

  07:40:35 pm, by The Dreamer   , 57 words  
Categories: Hardware, Computer, BOINC

Switch to Widescreen display, and Orac loses a brain.

Well, thought it was going to be another quick project....ended up taking the whole afternoon and then some.

I had gotten some speaker options using Amazon Prime, so that I could swap out the old 17" LCD monitor with built-in speakers for the Vison 21.6" MW22E-BAD monitor that had been bumped from Zen recently.

I decided I wanted something <$25 and USB powered, and I bought two choices...figuring that the other would go on Orac, since I've been wanting sound on there too for a while. I went a Coby Portable MP3 Speaker System CSMP48, Black and an Altec Lansing iML237USB ORBIT Ultra Portable USB-Powered Speaker.

I decided that I got with connecting the Coby to Gumby and putting it below the monitor...turned out it was the only one for the situation. The Coby has a 3.5mm jack to connect to the output and a mini USB jack with cable to power it. While the Altec only has the USB cord...it isn't just powered by USB, but it does its own sound. While that would work on either computer, it wasn't really what I had in mind for Gumby....or Orac. So, the Coby went in place and then I went to work on swapping the Vison 21.6" monitor into place.

Things looked weird on all computers, since I had to tell each computer about the change in display.

Gumby, Windows XP was a problem...in that it wouldn't let me set 1680x1050 at first. Eventually, I uninstalled the driver, rebooted and now it shows tons of modes that I'm not interested in. I set it to 1680x1050 and 60Hz and triggered an autoconf and done. I didn't decide on 60Hz right away, but that's where I settled. The other choices were 70Hz and 75Hz.

Then, BOX....I used the Monitor app to change things and it saw that the monitor was different and settled on 1680x1050 and 70Hz (again not first choice, but where I settled). Why...when they were all 75Hz...the had slightly different ideas on where the image was centered, so I went with 3 different verticals so the monitor would have the desktop properly positioned for all 3. Wonder what I'll do when I get LHAVEN going? &#58;&#104;&#109;&#109;&#58;

Then ORAC, which was harder....the Monitor app wouldn't see that resolution, and reconfigure has apparently gone away. Eventually, I discovered xrandr and cvt and got it working. As 1680x1050 and 75Hz.

Mostly.....

Full story »

  11:49:00 am, by The Dreamer   , 2214 words  
Categories: Digital Photography, Hardware, Software, Computer, DVDs / NetFlix, WiFi, Storage

Morning Orac outage

Well, Orac was being somewhat unresponsive this morning.... Looks like early this morning the system stopped answering to Cacti, with the temperature of the GPU rising to a new high. Don't know what the high would've been, because there was no snmp data for a while. GPU temp did recover, but the display did not.

Ended up rebooting, needed the excuse to see external journal work....

Once backup, I switched back to internal journal...but one of maximum size rather than default size. And, then shutdown the system to extract the PCI Compact Flash card. During the reboot to see external journal work...I realized that I wasn't likely to see much performance gain from getting faster compact flash since the card itself was only UDMA/66. So the 133x CF is already faster than the card?

Probably should've fsck'd manually after the switch back....some discussion thread suggested doing this after fiddling with journal settings. But, its fsck'ng now after the boot back up. Apparently superblock had invalid external journal superblock hint? And, auto fsck failed, requiring manual fsck.

Downside of internal journal is that it can only be a max of 400MB (an improvement from the 128MB default I had before)...but that's only like 0.01% of my total space. And, there was a discussion thread that seemed to suggest a journal size of 0.2% would yield better improvement....I didn't do the whole 16GB CF card...though wonder how much that would've helped.... But 0.2% would call for a journal of ~10.9GB. Suppose I could turn off data journaling, especially since there are files that backuppc puts down that are bigger than the 400MB journal. Though I think the ordered/writeback modes usually just do metadata journaling, while I had switched it to data journaling when I was playing with external journals...but I didn't switch it back.

Wonder which of writeback or ordered would be more optimal for this FS? &#58;&#63;&#63;&#58;

Full story »

Pages: 1· 2· 3

07/23/11

  10:35:28 pm, by The Dreamer   , 614 words  
Categories: Hardware, Computer, Storage

What was to be a quick Orac upgrade, was a bit more.

The other day when I was shopping for quieter 120mm fan for my TR5M-BP enclosure, I thought about getting a bigger/better fan for Orac. I knew there were holes to take a fan larger than the one that was current in it.

Though I guess I should've measured or something. Because after I had the old fan out and things apart...found the fan that I had gotten was too big. I started putting things back, when I decided I might as well do the other things I wanted to do.

First the mirror of the internal RAID1 was failing.....the original had failed early and I exchanged it for a recertified one from Seagate and put in a different drive. Interesting that the warranty of the replacement drive seems to have expired, while the warranty of the original ST3500630AS is still active.

I was trying to decide if I buy a new 500GB drive, or put the recertified one in. Seeing as I had things open...and I hadn't bought a new drive yet. I put the recertified one in. I also had that project to put in a PCI compact flash card in. Though I hadn't gotten the desired compact flash card, yet. But, did have a 16GB 133x card sitting around...so I decided use that for now. The 8GB 600x card will have to come later.

I then put everything back...and watched to take forever to boot....the PCI compact flash card seems to slow the boot down a lot, and I don't know why. Maybe I don't want it now. May need to rethink the experiment. Perhaps when I get a correct sized fan and open it up next.

And, then it didn't....guess in everything, I forgot to reconnect the case fan. Oh well, the silly clamp does a lousy job holding the unsupported slot covers in place...and putting cables back in, the bracket pushed in. They probably knew that since the blank has a hook on it, but the eSATA bracket is a regular kind...but no room to slip a screw in to properly secure it.

So, opened things up and then tried it all again.

Oh yeah, while I had it open the first time, I noticed the CPU heatsink was all full of dust, so I blew that out.

Well, things came up slowly....of course the boot RAID1 was degraded. I then sfdisk'd the new drive, and added it back to the md0/md1....should be done in an hour or so (from now, not when I added it...)

And, then went to fiddle with the compact flash card as an external journal of an ext4 filesystem. Forgot that I was originally playing around with the idea of external bitmaps when I had gotten the idea for the compact flash....but concluded that it wasn't going to work, there's no way to have a filesystem exist during that stage of boot. Not sure if an external journal helps with performance or not....might have been something back when I was doing RAID5/6....but not sure its important enough with RAID10. Don't really have any way to measure if it makes any real-world improvement to what I'm doing.

Meanwhile...I updated cacti, the card shifted all my drives around.... And, seems the CPU is now running a bit cooler than it was before....but the GPU is running hotter than before.

Guess clearing the dust out of the heatsink was good, but adding the PCI card was bad.

I think keep things cool is more important than the external journal experiment...so I will probably yank the compact flash card out when I get the new fan. Wonder if a PCI slot cooler would be something I put in instead?

  02:19:00 pm, by The Dreamer   , 1350 words  
Categories: Hardware, Computer, Windows

The Gumby Torture has ended

That is Gumby was torturing me!

It all started around May 13, 2010....and could ended around...sometime back in April, 2011...but had to let it drag on to today...July 23, 2011.

Gumby had been torturing me more and more lately....largely because when I upgraded it in May 13, 2010...it became my second fastest system at home, and my fastest Windows XP box. Ole TARDIS was only a Pentium 4 3.2GHz w/HT. While new Gumby is a Pentium D 3.4GHz.

Though while TARDIS was still my main Windows XP system, I largely kept Gumby's role the same...though it did pick up a few things the ole Gumby didn't do, due to it having more juice and being less cluttered in its registry and driver hell. Like a new DVD burner, or running a few more CPU and/or memory intensive apps (things that didn't work to well on P3-933MHz and/or only a max of 512MB...)

But, the problem with new Gumby was that its a legacy free box. No PS/2 mouse or keyboard ports (though it's strange that I can still buy new systems that have one or two PS/2 ports, something about the reliability of PS/2 mouse and/or keyboard over USB probably... this KVM switch was kind of holding up whether or not I would be requiring PS/2 ports on whatever mobo I decide to build the new LHAVEN around.)

I had gotten USB PS/2 adapters to keep using my old keyboard/mouse and KVM setup on Gumby (though the keyboard and mouse have upgraded a few times since the Trendnet TK-408) Also, I think the mouse has always been a USB kind with a PS/2 adapter. Originally a ball type, now an optical type....some day I'll get some laser mice here and there...

Problem was that the USB PS/2 adapter was less than reliable or usable. I was still using the Kingwin one that I got to start with new Gumby. Which worked the best, except that every now and the the mouse would stop responding. I could have to stop using the mouse for a while, and it had to be absolutely still during the stop....and then something would reset and it would work again. I had tried a TrendNet, thinking it would go with the KVM....but switching away and then back on the KVM would cause the scrollwheel functionality to go away, and that required me to unplug/replug the USB adapter to get scrollwheel working again.

I also tried a PCI PS/2 card, but found that internally was just another USB PS/2 adapter...just in a slot consuming form, plus it didn't get along with the other PCI card (firewire, and I use firewire external storage on Gumby)...also it exhibited the same problem that the TrendNet USB PS/2 adapter did, except that its a little harder to unplug the card to reset it at will...

So, I stayed with the KingWin and set my sight on a KVM.

Full story »

07/21/11

  05:58:00 pm, by The Dreamer   , 575 words  
Categories: Hardware, Travel, Home, Furnishings, Storage, Printers

Staples® All In One Cart

Link: http://www.staples.com/Staples-All-In-One-Cart/product_708575

Because of the high pitched whine of the fan in the Open box TR5M-BP I wrote about....I had gotten to thinking about finally getting a small printer stand to go next to Zen. So, I had been eyeballing one on staples.com, and trying to decide what else I would get to get free shipping.

While browsing last week, I spotted a really good price on a new label maker (my old one having run out of tape....and it has always been a peeve that it isn't the laminated kind like the older deceased label maker had....) ... where the sale price was less than new tape for my old label maker (a new M tape)...it probably doesn't include that much length in the starter (TZ) tape it comes with....but should be good enough for now. And, then the other thing was I've been meaning to restock on bottled water at home..... So, I ordered 3 cases...

I delayed ordering until Saturday, hoping to get the order to show up sometime yesterday (after my dentist appointment, had taken the whole day off so not to have to walk back to work in the heat). Well, the water and label maker arrived on Tuesday instead...and by some area courier for Staples, instead of UPS. Actually, more used to a local delivery service fulfilling office store orders than UPS...though it tended to be that way living in Columbus, Ohio...where they have many local stores around the city and probably warehouses too. While there's a local Staples here....thought there was going to be an Office Depot or OfficeMax coming....not everything is stocked here, so some stuff comes by UPS from Kansas City.

I meant to leave a note on Wednesday, since there was a good chance that UPS would show up while I was at the dentist....but I ended up being rushed to get to dentist...so I forgot. Fortunately, the UPS guy left the printer cart box by the door (maybe he saw me when I was walking into the dentist office...)

With the other things that happened yesterday....I didn't quite get around to fully assembling it as I had intended....was interrupted by work and that pretty much ate up the rest of the evening (also while I was doing my Wednesday night church thing and later IHOP with some friends).

But, finally finished it earlier today... now to clear a spot for it.

The plan was to put the TR5M-BP on a shelf on it...so that it would be pointed in a direction so that it would be less noisy (and the open back/front should get better airflow that it's getting now on bookcase shelf.) Though at some point the sensor fan I got from Amazon will show up...so don't know if I still plan to do this or not.

Though once I get the cart situated.. I think I'll move my HP Photosmart 8450xi back to the livingroom, where it should be.... And, we'll see if the laser printer I've been dreaming about ever materializes next to TARDIS instead. Was originally planned as a summer purchase, but more likely it'll be my next Christmas present (where Zen was the present I got last Christmas....financed on a 6-month no interest...which is why I thought printer would happen now. But, that was before I decided that I want to do more travel (having not done any since last November...)

Wonder if I need to move my UPS to make cart fit....

07/17/11

  03:13:02 pm, by The Dreamer   , 817 words  
Categories: Software, Networking, WiFi

The Airport Express Tangent

Being that it is really hot today, I didn't feel like going out and figured I could tackle some of the many projects that I've been putting off.

Before I started, I happened to look at cacti...not sure why I had at first, but I went off and looked at the Airport graphs. Nothing has associated yet with my Airport Express, is there something wrong...with it or the clients?

Wondered if it was the use of manual versus automatic channel selection....perhaps it doesn't see the Airport Express as a strong choice, though sitting right next to it...it should've dominated.

But, I tried automatic to see what channels it would jump to. I was kind of surprised that the Airport Extreme jumped from 1 to 10. First in that I thought 1 was the best, and second I expected it to pick one of 1, 6, 11. Though when I was running the Belkin APs, I was running them on 2 and 10.....there is one other AP somewhere in the condo that is using channel 10. And, oddly...same SSID as I was using, except all lower-case (instead of capitalized). But, I've since turned off the Belkin APs...so I don't care anymore?

I then configured the Airport Express to automatic...and it jumped from channel 11 to 1. Okay then....let's see how that works.

Full story »

07/16/11

  05:06:02 pm, by The Dreamer   , 1073 words  
Categories: Hardware, Software, Computer

Woot! Got me another monitor....

Link: http://www.woot.com/Blog/ViewEntry.aspx?Id=18239

For some time I've been thinking of getting another 23" Widescreen monitor....likely a Famous Maker one via Woot! This is because when I set up Zen, I kept put the 21.6" Vison monitor that I had gotten from Woot! as my secondary monitor and changed to a Famous Maker 23" Widescreen Full HD 1080p LCD Monitor with HDMI from Woot! as my new primary display.

Despite the fact that it was HDMI only (so its a bit weird on boot, because BIOS uses DVI output as primary...but during the Windows start up it'll switch to monitor on HDMI as primary.) But, it has built in speakers, and digital audio routes out to it via HDMI. Though I have regular speakers + sub as my main audio output. And, that this display is glossy.

What's a problem is the difference in display resolutions. The 21.6" Vison is 1680x1050 and the 23" Famous Maker monitor is 1920x1080. The big issue being the different in vertical resolution. Certain apps open windows in the wrong place on the secondary (left) display...yes that's backwards from how most people do it, but the desk that I have.....file drawers on the left....it worked best to have the second display angled and on the left. Anyways...the apps open as if it was vertically the same....resulting the top frame of the window being above the top of the screen. Which makes it hard to move, close, etc. &#58;&#35;&#35;

So getting another 1920x1080 display for Zen was on my wish list.

A few weeks ago...a Woot! featured a "Famous Maker 23" LED Widescreen" monitor...I didn't look too closely at the specs, and I don't know if it would've made enough difference. Of course, it wasn't going to be exactly the same as my previous "Famous Maker 23" Widescreen Full HD 1080p LCD Monitor with HDMI". First thing about it...its LED. The old one is CCFL. Other differences I noticed was that it does have a DVI input (important, since DVI is what I need). Beyond that I didn't see anything about it being a non-glare or not display. As it is...its a non-glare type. Not sure if that's why it seems slight different in color to my main display, or its the LED backlighting difference or something else. Kind of annoyed about the color difference, though its something I've put up with on TARDIS (Vison display was VGA driven versus Dell display on DVI...at least I thought that was why). Pretty sure though I didn't notice a color difference when it was Vison on the first Famous Maker display on Zen. Wonder if I need to invest in some kind of color calibrator? Or if there's some hidden menu where I can fiddle with things easily.

Though it only bothers me when a lot of the desktop wallpaper is visible on both displays.

Anyways...the swap was pretty straight forward once I put the new Famous Maker 23" LED Monitor together....there were no instructions with it, but I was able to figure things out. Turned off the old display disconnected AC and DVI cord from Vison. And, swapped the displays. Connected DVI and kept AC cord to go into transformer module for new Famous Maker monitor. Old Famous Maker has AC cord directly to it....wonder if that's due to LED vs CCFL...or just that new Famous Maker display tries to be slimmer.

Then things got a little wonky....it detected the disconnect of the display....and adjusted my desktop....threw my icons over to main desktop and shoved gadgets too. And, then adjusted for new monitor. It had the resolution adjusted to 1920x1080. I was a big confused as to which monitor was which as I went through things in the Nvidia control panel. Couldn't remember what it detected original Famous Maker display as.

It was easier when it was the Vison...which Nvidia detected as MW22E-BAD. Which I thought if interesting commentary about my monitor (seemed it came to be on Sellout.Woot! because the company had closed up....) Turned out I had guess wrong at first....but eventually I sorted out which was which. The original Famous Maker is reported as an HP w2338h Wide LCD Monitor, and the new Famous Maker is reported as an HP 2311 Series Wide LCD Monitor.

Pages: 1· 2

07/14/11

  08:24:49 pm, by The Dreamer   , 594 words  
Categories: Hardware, Software, Computer, Storage

Update on Open Box TR5M-BP

Back on Sunday, I also got around to switched the 2 1.5TB drives of my backup storage from the hardware RAID1 of the TR2UT-B, to the TR5M-BP. Was kind of surprised they both showed up as valid drives, Windows was smart enough to offline one due to duplicate signature and it seemed it would just work. Good to know perhaps.

Did find the something else missing in the Open Box TR5M-BP....screws. There should've been 20 screws for harddrives (4 for each of the 5 trays). But, there were only 12 screws. Not sure how that maps out. But....not really that worried.

Now, I'm not entirely sure why I'm doing RAID1, I had thought about switching it to spanned or RAID0...I suppose either way, I'm toast if one drive fails...but its just backup data. Though having the backup did save my tail once. JBOD could be an option for the kind of backup I'm doing now, though not sure how to implement it with the current backup software (Microsoft)....its already kind of bad in that it deletes the backup before making the new backup. There's room for two backups on the disk right now.

Though I've thought I would like to continue my search for a better Windows backup product (i.e. time machine like), instead of the current for disaster recovery and backupppc which exposures windows of 24 hours and greater (due to window constraints, and limits on simultaneous jobs...it can sometimes approach 72 hours since the last backup).

And, obviously I'm paranoid of my data, so lots of backups is good.

I deleted the partitions, initialized the drives in the rr622 web interface and turned them into a RAID1 set and redid my Windows Image Backup.

I didn't note what kind of throughput I had was getting with eSata & TR2UT's hardware RAID1...but the rr622/software RAID1 is slower. The Windows Image Backup took longer than it had been before.

But, I didn't feel like messing around with it just yet. First problem was the fan was kind of noisy compared to everything else. Though it wasn't really loud to be a problem, but there was a high pitched whine to it that made it annoying. I had gotten a new fan to have on hand to replace the fan in the other used TR5M-B, I got off of eBay.... (since I had to replace the one in the Rosewill clone a while back.) Haven't had to use it yet. Though I poked around on Amazon to see if there was perhaps a quieter fan to consider. Narrowed down to a couple of choices, and then decided to get both....because I decided that I'm also going to upgrade the case fan in Orac at some point.

Then I decided that would break the RAID1 and try spanning....well, it doesn't do that. So, I guess RAID0. Well, a new Windows Image Backup to the RAID0 went much faster than anything I've done before....so that might not be bad.

Then, I thought perhaps I'll give the Windows file backup product another shot now.... &#58;&#108;&#97;&#108;&#97;&#108;&#97;&#58;

Full story »

07/12/11

  07:29:54 am, by The Dreamer   , 382 words  
Categories: Hardware, Computer, Storage

Speaking of running out of space....

....I ran out of space in backuppc last night.

However, it was party due to a bug that hits me now and then. An rsync backup of a large ~7GB file on the remote system, was resulting in a file file on my backuppc server that was growing without bound. If there were only some way that backuppc would know that if a file of size 'x' on remote was resulting in a file of size 'y' (where 'y' >> 'x') that maybe something is going wrong.

Sure the built-in compression might result in some increase in size for already compressed or incompressible files, which is typically the case of large files coming from the remote....TEBE backup file.

But, it seems pretty obvious to me that at 300GB and growing...something has gone wrong.

Silly thing is that the particular remote is being backed up twice. And, rsync backup's exclude list keeps growing and growing to avoid the difficult large files and letting just the other (SMB) backup get it.

Originally, when I first set up Zen, the smbclient in ubuntu had stopped being able to talk to Windows 7 shares. I had set up work machine using rsync method, just to see what that was like in comparison to the more traditional of using SMB method for my Windows boxes. But, some Windows update changed how Windows 7 shares worked....and samba could no longer talk to it.

I tried fiddling with registry and package uninstall/installs, etc. Looking for tweaks to the smbclient source that I could compile my own version, there was a time (early on) where I was using my own compiled version of smbclient....but I didn't block updates, and the next update worked. Well, after some point in time, another update for smbclient appeared from ubuntu....and it could connect to Windows 7 shares again. So, I put Zen back in with SMB. The total backup size is so much larger than the rsync version. Because tar doesn't seem to have any of the trouble of rsync (normally I think rsync is better than tar though, but suspect its all about the perl re-implementation of rsync functionality in BackupPC that is the problem....I heard in 4.0 that they have abandoned this approach and will run rsync on the backuppc server.

Ya...I think that's what I'll do....

07/11/11

  09:52:41 pm, by The Dreamer   , 860 words  
Categories: Software, Computer, Networking

I jumped into a new Thunderbird profile....for nothing?

For a long time, I've been having problems with images not loading in emails in Thunderbird. I thought my old computer, TARDIS, didn't have the processing power to do the networking. Partly, because pointing it through my squid proxy seemed to help a bit. For a while anyways.

Well, when it came time to move to Zen....I just copied the profile into the new profile on Zen, and it worked...and images seemed to work. More or less. I figured it was profile rot, and that someday I should probably use some kind of import/export.

But, I continued to suffer...while occasionally searching on the issue. I remembered about deleting .msf files....kind of annoying because then have to go through all the folders and remark read messages read and having old spam come back to haunt me. But, I did it anyways...and just ignored some of those old folders. It didn't help.

As time went, things got worse and worse. So, I envisioned that I would do a backup, either using TEBE or MozBackup...and then a selective restore. Hadn't decided if I would keep all extensions and how much of prefs to keep, etc. Though weekends have a way of getting away from me...and I never seemed to find the moment to do it after have done a backup. Tried to make the move during the long weekend, but ran out of time. But, tried to give it a go this weekend.....but time just kept sliding by. Restoring everything from a MozBackup except Mail. Then, copied just Mail except for MSF files. No ImapMail.

Slowly went through all my folders getting MSFs back, and resync'ng my ImapMail....and then things stopped working again. I then wondered if there was some kind of hidden parameter relating to max connections. I knew about max connections per imap server....while looking through the settings I saw there was a higher level max.imap.max_cache_connections was set to the default 10. Wonder what that means, with each Imap Account being able to have a max of 5.

Well, I never used imap much until I moved here to Kansas...then I was using it more and more. Wonder how many imap accounts I have. Seems that until things start getting really bad....I was just under 10... now I have like 13. Let's jack that parameter up and see if it helps.

Alas, it only helped a little bit. Seems there's other things at play. I did stumble into Windows limits during the google search, but from the tools....I was typically hovering around 80-160 established connections. And, I didn't seem to be hitting the half-open limit, though I may want to look at that issue later.

But, I got all my IMAP folders accessed, headers were down, body downloading was going to have to just happen over time. I also looked up shortcuts, and found SHIFT-C to be the mark all read shortcut now. In the early days...back when thunderbird was also my Newsreader and I read netnews (AKA USENET), I was quite adept with shortcuts. But, a version change and the shortcuts I had grown accustom to changed. Probably just one or two, but enough to make me stop.

Anyways....now I was catching up old emails (I have a couple of big message trees of old emails that I had imported from a couple of PST files and Eudora....there just there for historical purposes, I don't want them showing up as unread again.) And, then I left thunderbird running over night to sync things up.

Pages: 1· 2

1 ... 4 5 6 7 9 11 12 13 14 ... 58

Now instead of subjecting some poor random forum to a long rambling thought, I will try to consolidate those things into this blog where they can be more easily ignored profess to be collected thoughts from my mind.

Latest Poopli Updaters -- http://lkc.me/poop

bloglovin

There are 20 years 3 months 24 days 10 hours 32 minutes and 34 seconds until the end of time.
And, it has been 4 years 9 months 3 days 3 hours 30 minutes and 22 seconds since The Doctor saved us all from the end of the World!

Search

September 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Google

Linkblog

  XML Feeds

Who's Online?

  • Guest Users: 1
This seal is issued to lawrencechen.net by StopTheHacker Inc.
powered by b2evolution

hosted by
Green Web Hosting! This site hosted by DreamHost.

monitored by
Monitored by eXternalTest
SiteUptime Web Site Monitoring Service
website uptime